نكاتي براي طبخ ماهي
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش

فرار

ماهی:برای اینکه ماهی هنگام تمیز

کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی

گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.

جلوگیری از پخش شدن پولک

ماهی:برای پیشگیری از پخش شدن پولک

ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار

دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنیداز بین بردن بوی ماهی از

دست:برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با

محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.

جلوگیری از متلاشی شدن

ماهی آب پز:اگر جزو کسانی هستید که ماهی

آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام

پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش

بریزید و ماهی را در آن بپزید.

شیر و ماهی:هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی

آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه

یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می

کنند، ماهی کاملا تازه است.

تشکر شده:

2 کاربر از saba به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: famile_door / nibo /

پاسخ ها

تشکر شده:

1 کاربر از famile_door به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: admin-mehrdad /

وای ک چقدر ماهی پختن سخته.. من هر وقت حوس کنم از کنسرو ماهی محصولات گیلانی که خیلی تعریفشو شنیدم استفاده میکنم

علاوه بر وقت و هزینه های زیادش خیلییی دقت و قاق میخاد که من وقتشو ندارم


براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !