- صفحه اصلي قالب گراف
- انجمن
- آپلود سنتر
- تبليغات
- ورود
- عضويت
- خوراک
- نقشه
- تماس با ما
- ارسال پيام به مدير در انجمن ghalebgraph@gmail.com\09394943902
چند راه نگهداري پنيربازديد : 313
▪ برای جلوگیری از خشك شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن، كمی كره
یا روغن بمالید.
برای این منظور همچنینمیتوانید دستمالتمیزی را كه پرز پس ندهد به وسیله سركه خیسكرده و به
دور قالب پنیر بپیچید.
▪ اگر پنیر را درون ماست بیندازید بسیار لذیذ میشود.
▪ چنانچه پنیر را درون
فویل آلومینیومیبپیچید، برای جلوگیری از
خشك شدن آن موثراست.
▪ اگر پنیر را میان پارچهای كه در سركه انگورخیساندهاید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهدیافت و ضمنا مدت زیادتری تازه خواهد
ماند.
▪ اگر پنیر شما نرم است و میخواهید سفتشود، آن را درون آب نمك
جوشیده ولی سردشده بیندازید.
هر چقدر مقدار نمك بیشتر باشدپنیر سفتتر میشود.▪ برعكس اگر پنیر سفت است و میخواهیدنرم شود آن را درون آب جوشیده
بدون نمكبیندازید.
▪ همچنین میتوانید پنیر سفت را دروندوغ، خیس كنید.
▪ پنیری را كه كپك زده است دور نریزید بلكهآن را درون ظرف
در داری قرار دهید، چند حبهقند در آن بیندازید و سپس در ظرف را بگذارید بااین
كار كپكها از پنیر جدا شده و سراغ قندمیروند.
سپس در ظرف را برداشته،پنیر را میلكنید و حبه قندها را بیرون بیندازید.
![]() تشکر شده: |
1 کاربر از shohre به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند:
|