طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش




مواد لازم خمیر کیک :


کراکر سبوس دار گندم سه فنجان

کره آب شده نصف فنجان

طرز تهیه :

فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در
مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و
آن را کنار بگذارید .









مواد داخل کیک :




پنیر خامه ای 800 گرم


شکر یک فنجان


وانیل یک قاشق چای خوری


تخم مرغ 4 عدد


آرد یک چهارم فنجان


دارچین 3 قاشق چای خوری


آب سیب یک چهارم فنجان


سیب پوست کنده 14 برش

طرز تهیه :

در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در
مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه
کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید .
مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت
بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را
بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید.


امضاي کاربر :
سایت تخصصی پرندگان و پستانداران و گیاهان دم طلا

پذیرش مدیر فعال برای بخش های انجمن

تشکر شده:

2 کاربر از soheyl58 به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: modelinggroup / tshant /

پاسخ ها

تشکر شده:

1 کاربر از modelinggroup به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: soheyl58 /

ممنون

اگر مقدار دارچین بیشتر باشه خیلی مزه ی خفیفی میاد توش که من که درست کرده بودم البته ننه مثل این ها بعضی از موادش زیاد و کم بودش ولی من آب سیب رو نریختم فکر کنم اگر برییزیم یکمی مزش رو به ترشی هم میزنه
امضاي کاربر :
:)

تشکر شده:

1 کاربر از tshant به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: soheyl58 /


براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.