فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در
مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و
آن را کنار بگذارید .
مواد داخل کیک :
پنیر خامه ای 800 گرم
شکر یک فنجان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک چهارم فنجان
دارچین 3 قاشق چای خوری
آب سیب یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده 14 برش
طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در
مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه
کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید .
مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت
بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را
بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید.
اگر مقدار دارچین بیشتر باشه خیلی مزه ی خفیفی میاد توش که من که درست کرده بودم البته ننه مثل این ها بعضی از موادش زیاد و کم بودش ولی من آب سیب رو نریختم فکر کنم اگر برییزیم یکمی مزش رو به ترشی هم میزنه