- صفحه اصلي قالب گراف
- انجمن
- آپلود سنتر
- تبليغات
- ورود
- عضويت
- خوراک
- نقشه
- تماس با ما
- ارسال پيام به مدير در انجمن ghalebgraph@gmail.com\09394943902
برای اینکه بتوانیم مواد غذایی را سالم و تازه نگه داریم باید آنها را به اندازه کافی سرد نگه داریم، که این کار توسط یخچال و فریزر انجام می شود. در واقع باکتری ها در دمای منفی ۵ درجه سانتیگراد، قادر به ادامه زندگی و فعالیت نیستند؛ بنابراین، مواد غذایی در یخچال برای مدت بیشتری سالم و تازه می مانند. فرآیند کار یخچال بسیار ساده است و اگر شما پشت دست تان را با آب خیس کنید و به آن فوت کنید بلافاصله احساس سردی خواهید کرد. دلیل این احساس سرما، تبخیر آب است. به عبارت بهتر، دست شما گرم است و این گرما، باعث تبخیر آب می شود و بخار آب، گرما را از روی دست شما از بین می برد. در یخچال هم، این فرایند به صورت پیوسته رخ می دهد و سیستم تبخیر بخار در یخچال، دائماً در حالت چرخش و تکرار است. در یخچال ها با ایجاد گردش مبرد در داخل سیستم سرمایش، مایع را به گاز تبدیل می شود، که به این فرآیند، تبخیر نام دارد و باعث خنک شدن محیط داخل یخچال و ماندگاری مواد غذایی در آن محیط می شود.
این مطالب از لینک زیر و از سایت دیبا پشتیبان ایرانیان استخراج شده است :
https://www.samsungposhtiban.com/refrigerator/cause-of-food-freezing-inside/
در صورتی که نیاز به تعمیرکار یخچال فریزر سامسونگ در تهران دارید ، می توایند از طریق لینک زیر با مرکز تعمیرات لوازم خانگی دیبا پشتیبان در ارتباط باشید :