خرید اینترنتی آتشدان
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش
طراحی شومینه برای محیط‌های داخل خانه وقت و هزینه‌ی زیادی می‌طلبد. البته که شومینه از نظر زیبایی‌شناسی جایگاه ویژه‌ای در دکوراسیون منزل دارد؛ اما، اگر به‌دنبال گزینه‌ای هستید که بتوانید با صرف وقت و هزینه‌ی کم‌تر، زیبایی خانه خود را دوچندان کنید، می‌توانید سراغ ساخت و طراحی آتشدان در فضای باز بروید. آتشدان‌ها کارکردی مشابه با شومینه دارند و در بسیاری از مواقع، زیباتر و کاربردی‌تر از شومینه‌ها هستند. شما می‌توانید این ساختارهای شومینه‌مانند را در هر محیط باز خصوصی مانند حیاط منزل، ویلا و باغ پیاده‌سازی کنید. انواع آتشدان از نظر تعبیه‌پذیری بسیار منعطف‌تر از شومینه‌ها هستند.

خرید آتشدان

خرید اینترنتی آتشدان

شما می‌توانید با تعبیه آتشدان کنار استخر یا وسط آلاچیقی که اوقات فراغتتان را در آن می‌گذرانید، فضاها را دلنشین‌ترکنید؛ اما، راه‌اندازی شومینه در مجاورت فضایی مانند آلاچیق، بسیار دور از ذهن است. همین انعطاف‌پذیری بالای آتشدان‌ها در امر تعبیه، باعث شده آن‌ها از جایگزینی برای شومینه‌ها، تبدیل به گزینه‌ای محبوب‌تر از خود شومینه شوند.


آتشدان فلزی

آتشدان هیزمی

آتشدان مدرن

خرید اینترنتی آتشدان


خرید آتشدان هیزمی

خرید آتشدان فلزی

خرید میز آتشدان

خرید اینترنتی آتشدان

مرکز فروش آتشدان

خرید آتشدان بتنی

آتشدان مدرن

خرید آتشدان باغی

آتشدان کوچک
پاسخ ها


شخصی که حسابداری رستوران را انجام می‌دهد باید با مفاهیم انبار، مواد اولیه و محاسبه هزینه‌ها بر روی تک تک محصولات رستوران آشنا باشد

و با توجه به ریزه‌کاری‌های این حرفه، محاسبه قیمت تمام شده برای حسابداران کاری بس دشوار می‌تواند باشد.مواردی از حسابداری که برای تولید و


فرآیند حسابداری قیمت تمام شده مورد نیاز است شامل محاسبه مواد اولیه،هزینه حقوق کارگران، پرسنل واجاره محل رستوران و تولید و نرخ سربار


تولید است.

در اکثر رستوران‌های ایرانی و فرنگی انواع غذاها و دسر و سالاد با دستور پخت‌‌های مختلف ارائه می‌شود.که در بسیاری از غذاها مواد اولیه، حقوق و
نرخ سربار مشترک است.

مثلا در خورشت‌ها وانواع کباب‌ها مواد اولیه گوشتی مشترک است، در انواع پلوها برنج و روغن و نمک و ادیه هم مشترک است

و…


تقریبا هیچ چیز در دنیا نمی‌تواند زمان‌دارتر و کسل‌کننده‌تر از وارد کردن اطلاعات در نرم افزار و کار با نرم افزار باشد. یک نرم افزار رستوران خوب باید به راحتی قابل استفاده باشد و این فرآیند را با سازمان‌دهی و ایجاد زمینه مناسب به هنگام ورود داده به خوبی پیاده‌سازی کند.

اگر نرم افزار حسابداری رستوران به نرم افزار رستورانی متصل باشد.

دیگر لازم نیست اطلاعات را به صورت دستی وارد شود و اطلاعات به راحتی جا به جا می‌شود.

حال باید در نظر گرفت در یک رستوران 30 مدل غذا تولید و 15مدل سالاد و دسر سرو آماده و به مشتریان ارائه می‌شودو حسابدار مجموعه قرار است.قیمت تمام شده این غذاها را محاسبه کند واقعا این محاسبه کاری بس دشوار و طاقت‌فرسا می‌تواند باشد.


دیگر نرم افزار های پرکاربرد در این حوزه:

نرم افزار کافی شاپ

نرم افزار فست فود

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.