ما در یدک دون به فروش فراتر از یک معامله نگاه میکنیم. فروشگاه اینترنتی تمام سرویس خوشکالا بهعنوان بنیانگذار نوع جدیدی از خدمترسانی در زمینه فروش اینترنتی و تولیدکننده استاندارد، پیام ما را به درستی به جامعه منتقل میکند
هدف نهایی ما تغییر در الگوهای قدیمی و ناکارآمد و آگاهی جامعهی سربلند ایران است.
وظیفهی حرفهای ما حکم میکند منافع موجود در خرید اینترنتی را به حداکثرافزایش دهیم و راه را برای فعالیت دیگر گروههای همکار؛ البته با شیوههای اصولی، اخلاقی و روز دنیا هموار کنیم.
بارها راستی و هوشمندی را در کنار هم آزمودهایم و به خواستهمان که خلق و توسعه برند در بازار و به دست آوردن همراهی و قلب مخاطب است رسیدهایم.
ما برای خلق آیندهای قدرتمند ایستادهایم، تحول زندگی بشر و ارتقای سطح کیفی آن، برای گسترش شور و عشق برای خلق بستری که تحقق این موارد در آن ممکن باشد.
بهطور خلاصه میشه کیستون ( Keystone ) رو واسطهی ارتباط تجهیزات با همدیگه معرفی کرد. اگه بخوایم بحث رو در حوزهی شبکه ادامه بدیم، باید سوالمون رو بهصورت « کیستون شبکه چیست ؟» مطرح کنیم. کیستون شبکه هم نقشی مشابه در شبکه داره و به اتصال تجهیزات شبکه به همدیگه کمک میکنه. ساختار کلی اکثر کیستون های شبکه به این صورته که در سمت ورودی اونها، کابل شبکه و در قسمت خروجی این قطعات، پورت لن یا RJ-45 مشاهده میشه. کیستون شبکه علاوه بر اتصال تجهیزات به همدیگه، میتونه ارتباط بین دو نقطه از شبکه رو از طریق کابل تسهیل کنه.
این نوع از کیستون که در حال حاضر ازش استفاده میکنیم، در سال 1995 و توسط ICC طراحی شده. اما شروع بهکارگیری از کیستون به سال 1979 برمیگرده؛ یعنی زمانی که برند AMP برای کابلکشی تلفن سراغ این قطعه رفت. اگه فورا این سوال به ذهنتون خطور کرده که « کیستون تلفن چیست ؟» باید خدمتتون عرض کنیم که ساختار کلی این قطعه شبیه کیستون شبکه است، اما در جایی دیگه و برای اتصال تجهیزاتی متفاوت مورد استفاده قرار میگیره. بهاحتمال زیاد با کیستون تلفن از نزدیک آشنایی دارید؛ پورت RJ-11 که امکان اتصال دستگاه تلفن به پریز رو براتون فراهم میکنه، نوعی کیستون تلفن هست.
کیستون رو بر اساس معیارهای مختلف مثل نوع جک یا محل نصب به انواع گوناگون تقسیم میکنن. در یک نگاه کلی، هر رابطی که از یک طرف به کابل و از سوی دیگه به یک پورت مادگی وصل باشه، میشه در دستهی کیستون ها قرار داد؛ بنابراین تنوع این تجهیزات بسیار بالاست و شناخت اونها ضرورت زیادی داره. در ادامه مهمترین دسته بندی های کیستون رو با هم مرور میکنیم.
اگر بخواهیم یک تعریف دقیق و کتابی در پاسخ به این سوال که “کیستون شبکه چیست!؟” میتوانیم بگوییم، به یک سوکت مادگی که برای ورود کابل شبکه و اتصال کابل وارد شده با سایر قسمت ها و همینطور برقراری ارتباط، در پسیو شبکه مورد استفاده قرار می گیرد، کیستون گفته میشود. با کمی تامل در این تعریف متوجه خواهید شد که کیستون شبکه چیست و قطعا هر کسی که سر و کار کوچکی با شبکه های کامپیوتری داشته باشد و سری به این شبکه ها کشیده باشد در اولین مرحله یکی از این کیستون ها را مشاهده نموده است.
اما شاید تفاوتی که کیستون ها دارند، و همینطور موارد مختلفی که از آن ها استفاده می شود، باعث شود که شما اشتباهاتی را در ذهن خود متصور شوید. در اینجا باید بگوییم که کیستون یک قطعه عجیب و غریب که فقط یک مدل از آن وجود داشته باشد نیست. کیستون قطعه ای است که در انواع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و در تامین اتصالات شبکه و همینطور برقراری یک ارتباط پایدار و بدون نویز، قطعه ای بسیار کاربردی است.