باسلام امروز قسمت اول اموزشcssرو برای شما کاربران عزیز سایت مبین گراف اوردیم
CSS یک زبان برنامه نویسی طراحی وب برای تشریح و تولید استایل یک فایل HTML است. توسط این قابلیت می توانید که تعیین کنید یک جز در HTML به چه شکلی به نمایش گذاشته شود.
CSS مخفف کلمات Cascading Style Sheets به معنی شیوه نامه آبشاری است. CSS از تکرار کارهای بسیاری جلوگیری می کند. مثلا توسط CSS شما فقط یکبار تعیین می کنید مقدار عناوین چه رنگی و یا با چه اندازه ای باشد.
Selector: در ابتدای یک دستور CSS وجود دارد. Selector در واقع جزئی از HTML است که می خواهیم به آن استایل و ظاهر بدهیم. برای مثال h1 یک Selector است.
Delecration: هر دستور CSS در واقع بیان کننده یک استایل خاص است. برای مثال Color:Red; یک بیان کننده برای جزئی از HTML است.
Property , Value: هر بیان کننده ای از دو قسمت خصوصیت و مقدار بهره مند است. در بیان کننده بالا خاصیت Color با Red مقداردهی شده است.
یک مثال کلی:
}h1
;color:red
;font-size:12px
{
H1 در نقش Selector – Color:red; در نقش Delecration – Color
12px در نقش Value
Selector های CSS به دو صورت Element Selector , ID – Class Selector هستند:
Element Selector: اجزای HTML که از قبل آماده شده و آماده استایل دهی هستند مثل p یا H1.
ID – Class Selector: در آموزش گام به گام HTML به کلاس و آی دی های مربوط به یک Div اشاره شد. در یک Div می توان چندین تگ HTML را جای داد و به صورت کلی استایل دهی کرد. برای اشاره به یک ID در CSS از # و به یک Class در CSS از . استفاده می شود.
کامنت های CSS: بعضی اوقات در برنامه نویسی می خواهیم بعضی از دستورات صرفا به صورت پیغام نمایش داده شوند و هیچ تاثیری در اجرای برنامه نداشته باشند، برای اینکار از کامنت های استفاده می شود. هر دستوری را که نخواهیم در سی اس اس به اجرا در آوریم باید آن را بین
/* --------- */
قرار دهیم.
مبین گراف
امضاي کاربر :
دانلود قالب و کدهای متنوع برای وبلاگ و سایت : mobingraph.ir