- صفحه اصلي قالب گراف
- انجمن
- آپلود سنتر
- تبليغات
- ورود
- عضويت
- خوراک
- نقشه
- تماس با ما
- ارسال پيام به مدير در انجمن ghalebgraph@gmail.com\09394943902
چنگ مال خرما یک میان وعده یا پیش غذای سنتی کرمانی است که به دلیل سادگی تهیه آن در شهر های دیگز نیز طرفدار پیدا کرده است. این خوراک بسیار ساده و در عین حال مقوی که خیلی سریع آماده می شود. این خوراک به عنوان یک میان وعده یا عصرانه با چای برای کرمانی ها اهمیت دارد و با شروع مدارس میان وعده سالم و مقوی برای دانش آموزان می باشد.
مواد لازم:
نان تافتون تازه: ۲ عدد
مغز گردو آسیاب شده: ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده: نصف پیمانه
پودر نارگیل برای تزئین: مقداری
روغن حیوانی ترجیحا روغن گوسفند: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
شکر: نصف لیوان
خرما چرخ کرده: نیم کیلو
طرز تهیه:
ابتدا نان ها را بسیار ریز ریز کرده و با خرما و روغن مایع و شکر و مغز گردوی اسیاب شده چنگ می زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود. بعد از آن روغن حیوانی را اضافه نموده و دوباره چنگ می زنیم بعد از ان به اندازه یک گردو برداشته وسط آن را یک تکه گردوی خرد شده گذاشته و گلوله می کنیم و در ظرف مناسب گذاشته و با پودر نارگیل تزئین می کنیم.
نوش جان!
نکات:
۱- این خوراک در یخچال به مدت ۱۰ روز قابل نگهداری می باشد.
۲- مواد این خوراک بسته به ذائقه افراد قابل تغییر می باشد اگر روغن حیوانی نخواستید می توانید آن را حذف کنید و به جای آن کره گیاهی استفاده کنید.
۳- این خوراک ارزش غذایی بالایی دارد و می توان بچه ها را تشویق کرد به جای تنقلات مضر آن را استفاده کنند.
ایم هم غذای ظهر همه شما دوستان