قهوه آفوگاتو چیست
سفارش تبليغات در انجــمن قالب گراف ورود به تاپيک اطلاعيه هاي تابستانه قالب گراف
امور گرافيکي و کدنويسي وب خود را به جي جي ميزبان بسپاريد
نام کاربري : پسورد : فراموش
قهوه آفوگاتو چیست؟
قهوه آفوگاتو چیست ، همراهان عزیز فنجونت در منوی استاندارد قهوه، آفوگاتو از جمله دسرهای ایتالیایی بر پایه اسپرسو ست ولی استفاده از قهوه ترک به جای اسپرسو هم طعم دلچسبی به دسرمون میده. آفوگاتو هم گرمه هم سرد. هم شیرینه و هم تلخ! مواد مورد نیاز برای تهیه آفاگاتو مواد مورد نیاز برای تهیه آفاگاتو نیز بسیار آسان و قابل دسترس است و این مواد عبارت اند از :
  • شما میتوانید در کافه این نوشیدنی را با ترکیب دبل اسپرسو و یک اسکوپ بزرگ




  • بستنی وانیل تهیه کنید. در خانه میتوانید به کمک موکاپات یا اسپرسو ساز خانگی


  • ابتدا شات قهوه خود را اماده و بعد با ریختن اسپرسو/قهوه روی بستنی ان را اماده کنید.


  • البته توجه داشته باشید دلیل تاکیید ما به اسپرسو / موکاپات غلظت قهوه شماست


  • یعنی تناسب این نوشیدنی با غلظت بیشتر قهوه بهتر است و به هیچ عنوان قهوه های دمی


  • را جایگزین مناسبی نمیدانیم. درضمن افوگاتو هیچ افزودنی دیگری ندارد و ترکیب اصلی ان


  • همان قهوه اسپرسو و بستنی وانیل است اما شما در خانه میتوانید به انتخاب خود


  • افزودنی های دیگر را هم اضافه کنید. با ترکیب طعمی جذاب – غلظت و بافت هیجان انگیز نوشیدنی


  • تناقض طعم و حرارت این نوشیدنی شما میتوانید قهوه را به شکلی جدید تجربه کنید.


  • درضمن به خاطر وجود شیرینی بستنی و کافئین قهوه قطعا شما بعد از خوردن این نوشیدنی


  • انرژی زیادی را دریافت خواهید کرد . پس لطفا از آن حسابی لذت ببرید


  • معرفی بلاگ فروشگاه اینترنتی خوش کالا :
کمکس چیست | طرز تهیه قهوه کمکس
موکا چیست | طرز تهیه کافی موکا
تفاوت قهوه عربیکا و روبوستا
روش برداشت قهوه
رست قهوه چیست





پاسخ ها
قهوه فوری چیست؟ به طور کلی، قهوه فوری همان قهوه دم شده است که تقریبا تمام آب آن خارج شده است. این فرایند پیچیده نیست و تغییرات شیمیایی عجیب و غریبی در آن رخ نمی دهد. در حقیقت، قهوه فوری همان قهوه خالص است و ممکن است آن را با عناوین پودر قهوه، قهوه محلول و یا قهوه کریستالی هم بشناسید. چگونه قهوه فوری ساخته می شود؟ (نمایندگی فروش قهوه)دو روش کلی برای تولید کریستال های قهوه فوری وجود دارد: خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی اما قبل از خشک کردن، قهوه دم می شود و یا با یکی از این روش های زیر غلیظ می شود:تبخیر در خلا: فرایندی که در آن قهوه در دمای پایین تر به جوش می آید. این مرحله برای غذاهایی مانند کچاپ، شیر خشک و ساید غذاهای تجاری استفاده می شود. غلظت به روش فریز: فرآیندی که با عطر و طعم سازگاری بیشتر دارد و آب آن حذف می شود و مایع غلیظ تری بجای می ماند. این روش همچنین برای تولید عصاره آب میوه های و عصاره سرکه و غیره استفاده می شود.روش خشک کردن انجمادی: در روش خشک ‌کردن انجمادی ، قهوه آماده شده در دمای -40 درجه سانتیگراد منجمد و پس از برش تبدیل به تکه های جامد و حلال در آب میشوند. سپس آنها را در دمای پایین و تحت خلاء خشک میکنند که در نتیجه تبدیل به قهوه فوری آماده مصرف میشود. در این روش کیفیت عطر و طعم با توجه به درجه حرارت بسیار کم و شرایط خشک کردن ملایم محافظت می شود. از مزیتهای این روش اکسید نشدن قهوه، ایجاد نشدن ترکیبات جدید در قهوه، کاهش چسبندگی و توده‌ای شدن قهوه میباشد.روش خشک کردن پوششی: در روش خشک کردن پاششی قهوه آماده شده به یک جریان هوای گرم در بالای یک برج استوانه ای بلند اسپری می شود. قطرات قهوه در این برج رطوبت خود را ازدست داده و در زمانی که به پایین استوانه میرسند تبدیل به جامدی حلال در آب و بافت دار میشوند. این پودر آماده حل شدن مجدد در آب است . متاسفانه، در این فرایند، دمای بالای روی روغن قهوه بر روی عطر و بو قهوه تاثیر گذاشته و بیشتر عطر و طعم قهوه از بین می رود. این فرآیند پرکاربردترین روش برای تهیه قهوه فوری است. قهوه فوری حاصل از این روش رنگ روشن تر و دانه بندی درشت تر دارد که به اصطلاح قهوه Gold نامیده میشود.

معرفی محصولات فروشگاه اینترنتی خوش کالا:

فروشگاه قهوه
خرید بهترین قهوه
خرید قهوه
خرید قهوه اسپرسو
خرید قهوه روبوستا
فروشگاه قهوه
خرید قهوه ترک
خرید قهوه فرانسه
قهوه روبوستا
کپسول قهوه
قهوه ترک
قهوه اسپرسو
قهوه فرانسه
خرید قهوه فوری

براي نمايش پاسخ جديد نيازي به رفرش صفحه نيست روي تازه سازي پاسخ ها کليک کنيد !



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.